Skip to main content

13. OLAĞAN KONGRE

   BAL-GÖÇ Orhangazi Şubesinin 13. Olağan Genel Kurulu 25 Eylül 2011 Tarihinde Yıldız düğün salonunda yapıldı. Kongreye yaklaşık 600 üye katıldı.Divan başkanlığına genel başkan yardımcısı Avukat Hüsametin ÇINAR üyeliklere Muzaffer KARACA Osman YAVUZTÜRK seçildi ve divan kurulu yerini alarak çalışmalara başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra divan başkanı faliyet raporunu okunması için yönetim kurulu üyesi Cem KAPİTAN'a söz verdi. Ardından gelir gider tablosunun okunması için yönetim kuru üyesi
Hüseyin Ali YETİM'e söz verd.i Ardından denetleme kurulunun raporu Erol ÖZTÜRK tarafından okundu . Kongreye genel Başkan Prof.Dr. Emin BALKAN, Genel Başkan yardımcısı Doç.Dr Yüksel ÖZKAN Genel Başkan yardımcısı Hüsamettin ÖZKAN, AK Parti Bursa Millet Vekili Sayın İsmail AYDIN Orhangazi Belediye başkanı Sayın İsmail TARTAR çok sayıda  siyasi parti ve sivil toplum örgütleri başkan ve yardımcıları katıldı.Konuşmalırın ardından seçimlere geçildi. Başkanlığa Süleyman AYDIN ve Talat ÖNDER aday oldu. Yapılan oylamada 404 üye oy kullandı.Bunlardan 233 oyu Süleyman AYDIN'ın listesi 167 oy Talat ÖNDER'in listesini tercih ettiği görüldü.Böylece 13. Olağan Genel Kurulun Galiba Süleyman AYDIN'ın listesi oldu.
  Yeni seçilen yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.
Süleyman AYDIN,H.Ali YETİM, Erol ÖZTÜRK, Remzi SEDEFOĞLU, Sebahattin KADIOĞLU, Bahtiyar ONGUN, Levent ÇOKGÜLER, Zehra IŞIK, İsmail HACIOĞLU, Hüseyin ÖZTÜRK, Erdinç ÖZİŞ, Nuriye DÖNMEZ, Gülsüm ÇANDIR ve Kevser HACIOĞLU. Denetleme kurulu ise Ertan ATEŞ, Cem KAPİTAN ve Mehmet MÜLAZIM'dan oluştu.
Bal-Goc Orhangazi Subesi - Derleyen: Taner Omeroglu /2010
bayrak.png